| 28210 59933 - 28210 56363 - 6906 057689 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Χανιά |

CBCT
Στην Απεικόνιση των Παραρρινίων Κόλπων

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στα μηχανήματα Dental Scan (CBCT) έδωσε τη δυνατότητα απεικόνισης όλων των παραρρίνιων κόλπων εκτός από τη δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης της άνω και κάτω γνάθου.

Τα μηχανήματα Dental Scan (CBCT) είναι μικρή αξονική κωνικής δέσμης που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην οδοντιατρική ακτινολογία.

Τα μηχανήματα Dental Scan (CBCT) προσφέρουν τη δυνατότητα πλήρους απεικόνισης των παραρρίνιων κόλπων με τρισδιάστατες ανασυνθέσεις, απεικόνιση του βλεννογόνου, ανίχνευση παρουσίας υγρού, εκτίμηση των χοανών καθώς και της παρουσίας σκολίωσης του ρινικού διαφράγματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εφικτή και η εκτίμηση τραυμάτων καταγμάτων του οφθαλμικού κόγχουτ.

Με τα σύγχρονα απεικονιστικά πρωτόκολλα τα δεδομένα που εξάγονται από αυτή την εξέταση είναι ίδια με αυτά της αξονικής τομογραφίας των παραρρινίων. Αυτό στο οποίο υπερέχει το Dental Scan είναι η κατά πολύ λιγότερη δόση ακτινοβολίας για το ίδιο απεικονιστικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με άρθρα δημοσιευμένα στην American Journal of Radiology, όπου συγκρίθηκε η δόση ακτινοβολίας πολυτομικών αξονικών τομογράφων και Dental Scan (CBCT) σε ενήλικες και παιδιά βρέθηκε ότι η ενεργός δόση (Effective Dose) ήταν τουλάχιστον 40% λιγότερη στα μηχανήματα Dental Scan (CBCT). Η ενεργός δόση ήταν συγκρίσιμη με αυτή των απλών ακτινογραφιών με ασύγκριτα καλύτερο διαγνωστικό αποτέλεσμα.

 

Η βραβευμένη τεχνολογία 2D συναντά τη μοναδική εμπειρία του 3D

Το νέο ψηφιακό πανοραμικό μηχάνημα της carestream συνδυάζει την καινοτόμα τεχνική 2D με τη μοναδικότητα το 3D σε ένα καταπληκτικό μηχάνημα το οποίο δίνει τη δυνατότητα περισσότερων δυνατοτήτων και εφαρμογών στο ιατρείο σας όπως αυτής του CAD/CAM.

Με εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας λόγω της Cone Beam CT τεχνολογίας, το νέο ψηφιακό πανοραμικό μηχάνημα της carestream, παράγει χαμηλότερη ακτινοβολία από μία Dental CT εξέταση με ένα συμβατικό αξονικό, κάνοντας την ιδανική και ασφαλέστερη επιλογή για τους ασθενής.

Επίσης, η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4 διαφορετικών FOV και ο ελάχιστος χρόνος εξέτασης που απαιτείτε επιβαρύνει με ακόμη λιγότερη ακτινοβολία τον ασθενή, ενώ παράλληλα δίνει τη μέγιστη χωρική ανάλυση στην εικόνα, με αποτέλεσμα να έχουμε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την ακριβότερη διάγνωση.

Στο Κοινό Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων Κατερίνας και Μιχάλη Παπαγιαννάκη διαθέτουμε το τελευταίας τεχνολογίας Dental Scan (CBCT) της Carestream, έχοντας τη δυνατότητα πλήρους απεικόνισης των δομών του σπλαχνικού κρανίου με αισθητά χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.

CBCT Στην Απεικόνιση των Παραρρινίων Κόλπων

CBCT Στην Απεικόνιση των Παραρρινίων Κόλπων

CBCT Στην Απεικόνιση των Παραρρινίων Κόλπων

CBCT Στην Απεικόνιση των Παραρρινίων Κόλπων

Κλείστε τωραΤο ραντεβού σας

Αν θέλετε να προγραμματίσετε εξέταση με το διαγνωστικό εργαστήριό μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο για την επαλήθευση του ραντεβού σας. Για επείγοντα περιστατικά συνίστούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 28210 59933.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ


Σφακίων 36, 1ος όροφος, Χανιά
28210 59933, 28210 56363
6906 057689

Πλατανιάς (Alpha Bank), 1ος όροφος
28210 68877

Καλύβες, Αποκόρωνας
28250 41265

Δείτε μας στο Facebook

Facebook

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK