| 28210 59933 - 28210 56363 - 6906 057689 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Χανιά |

Προετοιμασία Ασθενών

Υπερηχογράφημα άνω κοιλίας :

Για τη συγκεκριμένη εξέταση πρέπει να είστε νηστικοί τουλάχιστον 6 ώρες.

Υπερηχογράφημα άνω και κάτω κοιλίας : για τη συγκεκριμένη εξέταση πρέπει να είστε νηστικοί τουλάχιστον 6 ώρες και να πιείτε 4 ποτήρια νερό, τα οποία θα ξεκινήσετε να τα πίνετε 1 ώρα πριν την εξέταση, χωρίς να πάτε τουαλέτα. 

Νεογνικά υπερηχογραφήματα :

Υπερηχογράφημα νεογνικών ισχίων : δεν χρειάζεται προετοιμασία νηστείας, είναι όμως απαραίτητο το μωρό να είναι όσο το δυνατόν πιο ακίνητο για την εξέταση άρα καλό θα είναι να έχετε μαζί σας πιπίλα και το μωρό να είναι φρεσκοταϊσμένο.

Υπερηχογράφημα Σπονδυλικής Στήλης νεογνού : δεν χρειάζεται προετοιμασία νηστείας, είναι όμως απαραίτητο το μωρό να είναι όσο το δυνατόν πιο ακίνητο για την εξέταση άρα καλό θα είναι να έχετε μαζί σας πιπίλα και το μωρό να είναι φρεσκοταϊσμένο.

Υπερηχογράφημα νεογνού για πυλωρική στένωση : για την εξέταση αυτή είναι απαραίτητο το μωρό να έχει μόλις ταϊστεί . Αμέσως πριν την εξέταση θα πρέπει να ταΐσετε το μωρό , να ρεφτεί και αμέσως θα γίνει η εξέταση .

Υπερηχογράφημα νεογνικού εγκεφάλου : δε χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία.

Υπερηχογράφημα άνω και κάτω κοιλίας νεογνού ή παιδιού  : όσον αφορά το νεογνού, δε χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, κατά προτίμηση να μην έχει μόλις φάει. Η πλήρωση της ουροδόχου κύστης δεν μπορεί να προγραμματιστεί για ευνόητους λόγους.

Υπερηχογράφημα άνω και κάτω κοιλίας παιδιού : εάν είναι εφικτό το παιδία θα πρέπει 2 ώρες νηστικό και ½ ώρα πριν την εξέταση να έχει πιει 2 ποτήρια νερό. Λόγω του περιορισμένου βαθμού συνεργασίας χρειάζεται υπομονή από την πλευρά του συνοδού, ώστε να γίνει σωστά η εξέταση .

Βιοψία θυρεοειδούς και μαστού : δε χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Καλό θα είναι ο εξεταζόμενος να είναι νηστικός 1 ώρα και να μας έχει ενημερώσει αν έχει σοβαρό πρόβλημα πηκτικότητας ή αν πάσχει από αιμορροφιλία.

Κλείστε τωραΤο ραντεβού σας

Αν θέλετε να προγραμματίσετε εξέταση με το διαγνωστικό εργαστήριό μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο για την επαλήθευση του ραντεβού σας. Για επείγοντα περιστατικά συνίστούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 28210 59933.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ


Σφακίων 36, 1ος όροφος, Χανιά
28210 59933, 28210 56363
6906 057689

Πλατανιάς (Alpha Bank), 1ος όροφος
28210 68877

Καλύβες, Αποκόρωνας
28250 41265

Δείτε μας στο Facebook

Facebook

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK