Αξονικός τομογράφος με διαμόρφωση Υψηλής Απόδοσης

Η πλατφόρμα SOMATOM® go.  έρχεται με καινοτομίες ροής εργασιών και χρηστικότητας που βελτιώνουν την απόδοση ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας ενός συγκεκριμένου χρήστη. Κάνει προηγμένες διαδικασίες διαθέσιμες για καθημερινή ρουτίνα. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μοντέλο υπηρεσιών και καινοτόμα χαρακτηριστικά για τη μείωση του κόστους. Η πλατφόρμα του SOMATOM. go καλύπτει τις ανάγκες των λειτουργιών ρουτίνας και ακόμα περισσότερα, παρέχει πρόσβαση υψηλής ποιότητας. Η πλατφόρμα του SOMATOM. go βασίζεται σε μια πρωτοποριακή αντίληψη της κινητής λειτουργίας και της αυτοματοποίησης της ροής εργασίας επιτρέποντας στους χρήστες να παρέχουν υψηλή απόδοση καθημερινά.
Ασύρματο ανιχνευτή
Ο ανιχνευτής Stellar μειώνει το θόρυβο της εικόνας σε κάθε σάρωση, ενώ η προηγμένη επαναληπτική ανακατασκευή από το SAFIRE προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε πολύ χαμηλές δόσεις. Αυτό παρέχει εξαιρετική και ομοιογενή ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε περίπλοκες περιοχές, όπως η βάση του κρανίου, καθιστώντας το ιδιαίτερα κατάλληλο για τη νευρολογική απεικόνιση. Η υψηλότερη χωρική διακριτική ικανότητα βελτιώνει την απεικόνιση πολύ μικρών οστικών δομών, όπως αυτές στο εσωτερικό αυτί. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία μαζί με προηγμένο 3D collimator anti-scatter είναι πλήρως ενσωματωμένο ώστε να διατηρείται ο ηλεκτρονικός θόρυβος χαμηλός, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της δόσης και βελτιώνοντας τη χωρική ανάλυση.
Φίλτρο κασσίτερου (Sn)
Προερχόμενο από υψηλής ποιότητας σαρωτές διπλής πηγής, η τεχνολογία φίλτρων κασσίτερου που παρέχεται από τη SOMATOM go. επιτρέπουν την απεικόνιση με εξαιρετικά χαμηλή δόση, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας στη διεπαφή μαλακού ιστού και αέρα λόγω της φασματικής διαμόρφωσης. Αυτό έχει άμεσα οφέλη στην απεικόνιση των πνευμόνων και του εντέρου.
Η κλινική εμπειρία δείχνει επίσης ότι μειώνει τα παράσιτα σκλήρυνσης δέσμης και βελτιώνει την ποιότητα εικόνας στις οστικές δομές, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο και για ορθοπεδικές εξετάσεις.
Βελτιώνουν επίσης την άνεση του ασθενούς για δυνητικά υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης του ασθενούς.

Halo (συμπεριλαμβανομένης της κάμερας, οπτική αντίστροφη μέτρηση, φωτισμός διάθεσης)
Είναι εύκολο με την ενσωματωμένη κάμερα να αποφύγετε την τοποθέτηση αντικειμένων και τη διατήρηση της ποιότητας της εικόνας. Η γωνία προβολής 90 ° δίνει στους πελάτες μια υπέροχη θέα της σήραγγας στην σταθερή οθόνη. Η κοντινή όψη καθιστά εύκολο να εντοπίσετε ακόμη και μικρο-κινήσεις και να κρατήσετε τον ασθενή στη σωστή θέση. Εκτός από τη φωτογραφική μηχανή, το συγκρότημα Halo περιλαμβάνει φωτισμό διάθεσης περιβάλλοντος και ψηφιακή οπτική αντίστροφη μέτρηση για τη βελτίωση της ευεξίας του ασθενούς και τη συμμόρφωσή τους με τους χρόνους κράτησης της αναπνοής.

Το SOMATOM go.Up διαθέτει ανιχνευτή Stellar ικανό να παραδώσει μέχρι και 64 ανακατασκευασμένες τομές με την ανασυγκρότηση όγκου (Interleaved Volume Reconstruction, IVR) στην τυποποιημένη διαμόρφωση. Αυτό καθιστά εφικτά τα προηγμένα κλινικά αποτελέσματα που δεν είχαν παρατηρηθεί προηγουμένως στη σάρωση. Το SOMATOM go.Up διαθέτει πλάτος ανιχνευτή 2,2 εκ. Για ταχύτερη σάρωση, λιγότερα αντικείμενα κίνησης και μικρότερους χρόνους αναπνοής.
Η λειτουργία High Speed 0,8s προσθέτει αυξημένη κάλυψη όγκου με ταχύτερο χρόνο περιστροφής 0,8 δευτερολέπτων, παρέχοντας εκτεταμένες κλινικές δυνατότητες. Με αυτή την επιλογή:

 • Μια μακρύτερη σπειροειδής σάρωση μπορεί να αποκτηθεί στον ίδιο χρόνο σάρωσης
 • Ο ίδιος όγκος και το ίδιο πάχος φέτας μπορούν να σαρωθούν σε λιγότερο χρόνο
 • Ανατοποθετημένα αντικείμενα κίνησης
 • Μειωμένη δυσφορία ασθενούς, με μικρότερους χρόνους σάρωσης και δεδομένου ότι απαιτείται μικρό μέσο αντίθεσης.

Σύνολο εργαλείων και σχεδιαγράμματος για καθοδηγούμενη δημιουργία CPR (Curved Planar Reconstructions) για βελτιωμένη αγγειακή αξιολόγηση - για παράδειγμα, για ανεύρυσμα ή περιφερική αρτηριακή νόσο.

Επέκταση σκάφους
Δοκιμάστε μια ροή εργασίας του GO σε αγγειογραφία με αυτοματοποιημένα εργαλεία για την αξιολόγηση και την ποσοτικοποίηση κάθε σκάφους. Χρησιμοποιήστε αυτοματοποιημένη αφαίρεση οστών και τραπεζιού για μια άμεση προβολή αγγείων.

 • Αναλύστε τις σχετικές πληροφορίες με μια ματιά (διάμετρος και περιοχή στένωσης και κυρτό μήκος)
 • Αποκλείστε γρήγορα αρτηριοσκλήρωση ή σοβαρή στένωση.
 • Δημιουργήστε καμπύλες επίπεδες ανακατασκευές οποιουδήποτε σκάφους με μόλις δύο κλικ στο CT View & GO ή αποκτήστε τις αυτόματα για τα κύρια σκάφη χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία CPR - Recon & GO.

Ενδοσκοπική προβολή

 • Προσομοιωμένες προβολές π.χ. το εσωτερικό των βρόγχων, του παχέος εντέρου και οποιωνδήποτε άλλων κοίλων δομών.
 • Προσομοίωση της εσωτερικής ανατομίας χωρίς εισβολή ακόμη και σε περιοχές όπου δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν πραγματικές ενδοσκοπικές διαδικασίες.
 • Ένα απλό κλικ του ποντικιού για να κινηθεί ουσιαστικά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω μέσω σωληνοειδούς δομής
 • Η 3D ενδοσκοπική προβολή συσχετίζεται συνεχώς με τρεις οθόνες MPR (Multi Planar Reformations) στην γνωστή οθόνη τεσσάρων τεταρτημορίων syngo.
 • Ευρύ φάσμα λειτουργιών αλληλεπίδρασης, όπως περιστροφή σημείου σταθεροποίησης, ζουμ / πανοραμική λήψη, ή ώθηση / έλξη / περιστροφή.
 • Ένα κλικ με το ποντίκι για να ενεργοποιήσετε την αντίστοιχη ενδοσκοπική προβολή στο σημείο ενδιαφέροντος που ορίζεται στην οθόνη MPR.
 • Αυτόματη κίνηση προς τα εμπρός / προς τα πίσω με ρυθμιζόμενη ταχύτητα
 • Επιλέξτε την κατεύθυνση προβολής (προς τα εμπρός / προς τα πίσω)
 • Οι εικόνες των αποτελεσμάτων μπορούν να αντιγραφούν σε ένα φύλλο ταινίας, να αποθηκευτούν σε CD ή DVD και να εξαχθούν σε άλλα DICOM.

Μετρήσεις διαμήκων αλλοιώσεων και WHO για βελτιωμένες κλινικές αποφάσεις στην ογκολογία

Όριο ROI HU
Αξιολόγηση και εμφάνιση των πυκνοτήτων των ιστών εντός μιας συγκεκριμένης περιοχής HU. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ποσοτικοποίηση του λίπους ημιαυτόματα ή στην αξιολόγηση των βλαβών για περιοχές υποδιπλασιασμού ως πιθανός δείκτης της θεραπευτικής απόκρισης.

SAFIRE (CARE εφαρμογή)            
Εξοπλισμένο με Sinogram Affirmed Iterative Reconstruction (SAFIRE) SOMATOM go. οι σαρωτές επιτυγχάνουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη μείωση της δόσης διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
Το SAFIRE βελτιώνει τη χωρική ανάλυση, μειώνει το θόρυβο της εικόνας και αυξάνει την ευκρίνεια, εισάγοντας πολλαπλά στάδια επανάληψης στη διαδικασία ανασυγκρότησης. Η προκύπτουσα ανώτερη ποιότητα εικόνας επιτρέπει τη μείωση της δόσης έως και 60%.
Η εκτεταμένη επαναληπτική μέθοδος ανασυγκρότησης SAFIRE φέρνει στην πραγματικότητα αναδρομική ανακατασκευή βασικών δεδομένων με βάση το SOMATOM. Η μείωση της δόσης με CT έχει περιοριστεί από τον τρέχοντα χρησιμοποιούμενο αλγόριθμο ανακατασκευής φιλτραρίσματος πίσω προβολής (FBP).
Η υψηλότερη χωρική ανάλυση αυξάνει την ικανότητα να βλέπεις τη μικρότερη λεπτομέρεια. ωστόσο, συσχετίζεται άμεσα με την αύξηση του θορύβου της εικόνας σε τυποποιημένες φιλτραρισμένες ανασχεδιασμένες αναδρομικές προβολές καθώς αυτές χρησιμοποιούνται σήμερα σε σαρωτές CT.
Φίλτρο CARE: Ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο δεξαμενής ακτινοβολίας με ακτίνες Χ που είναι εγκατεστημένο στο κατευθυντήρα σωλήνα.
Παιδιατρικά πρωτόκολλα: Ειδικά πρωτόκολλα εξέτασης με 80 kV και μεγάλη κλίμακα ρυθμιζόμενων τιμών mAs για βέλτιστη προσαρμογή της έκθεσης στην ακτινοβολία ανάλογα με την ηλικία και το βάρος του προς εξέταση παιδιού.
CARE Bolus: Τρόπος λειτουργίας για την ενίσχυση CM που ενεργοποιεί την απόκτηση δεδομένων. Ο στόχος είναι η βέλτιστη χρησιμοποίηση του βλωμού του αντιθέτου μέσου στη φάση του "plateau" στο στοχοποιημένο όργανο. Αυτή η επιλογή προσαρμόστηκε ειδικά στις αυξημένες απαιτήσεις ταχύτητας και χρονισμού που προκύπτουν από την ικανότητα πολλαπλών λειτουργιών και την ταχύτερη περιστροφή. Η ενίσχυση CM παρατηρείται μέσω παρακολούθησης σάρωσης σε καθορισμένο από το χρήστη ROI με ένα σημείο ενεργοποίησης. Μόλις η ενίσχυση φτάσει στο προκαθορισμένο της σημείο, η σπειροειδής σάρωση ενεργοποιείται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Υψηλή ταχύτητα 0,8 δευτ
Η λειτουργία High Speed ​​0.8s προσθέτει αυξημένη κάλυψη όγκου με ταχύτερο χρόνο περιστροφής 0,8 δευτερολέπτων, παρέχοντας εκτεταμένες κλινικές δυνατότητες. Με αυτή την επιλογή:

 • Μια μακρύτερη σπειροειδής σάρωση μπορεί να αποκτηθεί στον ίδιο χρόνο σάρωσης
 • Ο ίδιος όγκος και το ίδιο πάχος φέτας μπορούν να σαρωθούν σε λιγότερο χρόνο
 • Ανατοποθετημένα αντικείμενα κίνησης
 • Μειωμένη δυσφορία ασθενούς, με μικρότερους χρόνους σάρωσης και δεδομένου ότι απαιτείται μικρό μέσο αντίθεσης.
Μοιραστείτε το!
Pin It