| 28210 59933 - 28210 56363 - 6906 057689 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Χανιά |

Μαστογραφία
Η Πρόληψη είναι το Παν για την Υγεία του Μαστού

Γιατί θα πρέπει να κάνω μαστογραφία;

 • H μαστογραφία
 • Με την ψηφιακή
 • Όσο μικρότερο
 • Η ακτινοβολία

 

Ψηφιακός Μαστογράφος Selenia
Αδιαμφισβήτητη Υπεροχή

 

Ο ψηφιακός μαστογράφος SELENIA, κατασκευής του κορυφαίου κατασκευαστικού οίκου HOLOGIC, βραβευμένου από το Οργανισμό FROST SULLIVAN , διαθέτει το 56% της σχετικής αγοράς σε ΗΠΑ και Καναδά αλλά και ποσοστό 50% περίπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Περισσότερες από 5.000 εγκαταστάσεις ψηφιακών μαστογράφων SELENIA παγκοσμίως διατίθενται στο ιστορικό του κορυφαίου κατασκευαστικού οίκου HOLOGIC.

Η αδιαμφισβήτητη υπεροχή του SELENIA έναντι οποιουδήποτε άλλου ψηφιακού μαστογράφου επισφραγίζεται από την πρόσφατη πιστοποίηση EUREF. Ο ψηφιακός μαστογράφος SELENIA είναι ο μοναδικός παγκοσμίως μέχρι σήμερα μαστογράφος που έλαβε την πιστοποίηση "Mammographic Type Test" από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό EUREF (European Reference Organization). H εν λόγω πιστοποίηση προϋποθέτει ιδιαίτερα απαιτητικά test κλινικής και φυσικής λειτουργίας ώστε να συμβαδίζει με τα σχετικά πρότυπα ποιότητας εικόνας, έκθεσης ακτινοβολίας και standards σταθερότητας, όπως αυτά ορίζονται από τον οργανισμό EUREF, ενώ χορηγείται δυσκολότερα από την πιστοποίηση CE Mark!

Διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως:

 • ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ AΜΕΣΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ aSe (DIRECT CONVERSION)
  Διαθέτει μοναδικό flat panel από άμορφο σελήνιο (aSe) για άμεση μετατροπή των ακτίνων Χ σε ψηφιακό σήμα χωρίς καμία άλλη μετατροπή σε ενδιάμεση μορφή ενέργειας. Οι ακτίνες Χ απορροφούνται από το άμορφο σελήνιο και παράγεται αντίστοιχο ηλεκτρικό φορτίο το οποίο δίνει αντίστοιχα ψηφιακό σήμα και υψηλής οξύτητας ψηφιακή εικόνα.
 • Εξαιρετικά μικρό pixel size 70mm και ως εκ τούτου εξασφαλίζει πρώιμη διάγνωση αποτιτανώσεων σε πολύ αρχικό στάδιο. Το pixel size των 70mm του SELENIA αντιπροσωπεύει το πραγματικό resolution της εικόνας λόγω της direct digital conversion τεχνολογίας.
 • Καινοτομικά πίεστρα FAST PADDLES (full automatic self adjusting tilt), με δυνατότητα κλίσης ώστε να εξασφαλίζουν ομοιόμορφη συμπίεση σε όλο το εύρος του μαστού, ακόμα και κοντά στο θωρακικό τοίχωμα.
 • Πατενταρισμένο κυψελλοειδές HTC grid (High Transmission Cellular) που απορροφά τη σκεδαζόμενη ακτινοβολία σε δύο (2) διευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την απορρόφηση της ωφέλιμης πρωτογενούς ακτινοβολίας. Ετσι εξασφαλίζει ειδικά στους πυκνούς μαστούς καλύτερη διεισδυτικότητα και μείωση της δόσης, ενώ παράλληλα αυξάνει το contrast της εικόνας.
 • Ειδικά, πλήρως ακτινοδιαπερατά μαξιλαράκια μαστογραφίας MAMΜOPADS που εξασφαλίζουν άνετη και ανώδυνη εξέταση.

 

 

Ψηφιακός Μαστογράφος Selenia

Εικόνες

Πατήστε την κάθε εικόνα για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος, σε νέο παράθυρο

Selenia 709 RMLO small

Selenia 709 RMLO zoom

Selenia 709 RCC small

Selenia 709 RCC zoom

Κλείστε τωραΤο ραντεβού σας

Αν θέλετε να προγραμματίσετε εξέταση με το διαγνωστικό εργαστήριό μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο για την επαλήθευση του ραντεβού σας. Για επείγοντα περιστατικά συνίστούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 28210 59933.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Διαγνωστικό Εργαστήριο Απεικονίσεων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ


Σφακίων 36, 1ος όροφος, Χανιά
28210 59933, 28210 56363
6906 057689

Πλατανιάς (Alpha Bank), 1ος όροφος
28210 68877

Καλύβες, Αποκόρωνας
28250 41265

Δείτε μας στο Facebook

Facebook

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK